Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зведений загін прикарпатських поліцейських вирушив на Схід України (ФОТО)

Переглядів: 745

На Донеччину вирушив зведений загін поліцейських Івано-Франківщини, які замінять своїх колег і впродовж двох місяців нестимуть службу з охорони публічного порядку в зоні ООС.

18 вересня тридцять бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ» вирушили у Маріуполь, щоб замінити колег. У складі зведеного загону вирушили працівники відділів та відділень поліції, повідомляє поліція області.

У зоні проведення ООС поліцейські допомагатимуть місцевим колегам забезпечувати публічний порядок та виконуватимуть інші завдання, поставлені керівництвом. Для виконання службових обов’язків поліцейських забезпечили усім необхідним, зокрема і засобами індивідуального захисту.

«Я переконаний, що ви з честю та гідністю виконаєте свій професійний обов’язок і повернетесь додому живими та неушкодженими», - зазначив заступник начальника обласної поліції Василь Кіцелюк.

Також заступник керівника наголосив на обов’язковому дотриманні заходів особистої безпеки та карантинних обмежень.

Провести правоохоронців в чергове відрядження прийшли рідні, друзі та колеги. За кілька днів на Прикарпаття повернуться поліцейські, які нині несуть службу на Донеччині.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція загін Схід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: